Då har denna helgen nått sitt slut. Den har varit lugn, solig och och med lite fix. Sådär som vi gillar att ha det.
Men man vill alltid ha mer av det goda. Tur det är extra ledigt till veckan. Njuter så av att va med min familj.
Vi startade dagen med frukost buffé på Maxi. Super billigt och gott..
Där efter fick Celine leka av sig i lekparken under en timme. Inte så dumt när solen värmer så gott..
Lilla C visar så väl när hon är lycklig. Efter varje åk i kanan dansade hon glatt framför oss.
Åh vad jag önskar att hennes lilla liv fortsätter såhär bra. Så glad och sprallig. Omtänksam och alldeles, alldeles underbar!
Innan det var daga för lunch åkte vi ut till Söderpiren igen så hon fick leka i sanden medan vi kunde avnjuta lite gott.. Lyxigt det där.
Hela helgen har vi fixat med balkongen. Tim har satt upp enkelt vind och insyns skydd, jag har planterat blommor och vi har lagt en by matta där ute.
Ser du vad vi satt upp i bakgrunden? Kanske att en växt får slingra sig där. Vi får se.
Eller här bakom.. Så fint och bra gjort av min fina.
Båda stolarna är nedtagna får vinden och ett litet bord köpte vi på rusta idag. Det blev så mysigt!
Nu ska bara Tim göra ett bra grillbord på jobbet, så att vi kan grilla på utsidan så slipper det ta vår plats på balkongen. Och säkrare med tanke på vad varm den blir.
Jo, juste. Helgens loppisfynd..
Sängkläder och lakan till Celine. Samt ett litet bord som ska fixas till.. Kommer blir så bra med hennes lilla stol.
Glassen också. Nej. Vi gillade den inte. Men om du gillat citron då är det perfekt för dig..
Vi åt oss nog mätta på citron i Cypern. Alla efterrätter innehöll det och det blev för mycket.
Men du så såklart få receptet om du vill testa.
- 4 äggulor
- 1 1/4 socker
- 1 msk vaniljsocker
- 1 citron, skal och saft.
- 3/4 färskost
- 2 1/2 dl vispgrädde
- 2 msk blå vallmofrön
- Vispa samman äggulorna, socker, vaniljsocker, samt det rivna skalet från en citron + saften från den i en värmetålig skål.
- Värm upp ingredienserna i ett vattenbad tills det tjocknar.
- Tag bunken från vattenbadet och blanda ner färskosten.
- Vispa grädden toppig och vänd ner i smeten.
- Gör detsamma med vallmofröna.
- Tag en form på 1 liter och plasta in den.
- Häll smeten i formen och ställ i frysen minst 6 timmar.
Nu ska jag få lite massage och titta på något bra innan vi ska sova.
Vill ha förslag på serier.. Just nu kollar vi ikapp tv program.. Och väntar på flera avsnitt av Riverdale. Åh så bra!!
Vad har du själv gjort i helgen?
/ Kram A❤️
Senaste kommentarer