Hej ♥
Idag väntas tandläkaren för Celine. Och hennes tandläkare är pappaledig just nu, så det blir en ny.
Håller tummarna hårt att det går lika fint denna gången som de senaste.
Men hennes tidigare tandläkare har skrivit i Celine’s uppgifter att hon bara får ha honom eller den hon ska träffa idag.
Antagligen för att dom är bättre med barn. Vilket inte alla är, som vi har fått uppleva.
Och då vi bytte tandläkare när C var skräckslagen vände allt. Hon sätter sig i stolen och gapar innan man hinner blinka.
Igår eftermiddag kom solen igen efter en förmiddag med otroligt kvav värme.
Där och då kände man verkligen att sommarvärmen snart är här på riktigt, förhoppningsvis för att stanna också?
Tror det är lika varmt idag med, men idag väntas både sol och åska.
Vi fikade lite ute på altanen. Och ja du ser nog, Celine gick nog i blöja fram tills klockan 16..
Funderar på det där med potträning. I perioder har jag känslan av att hon vill sluta.
Det kan gå halva dagar med trosor. Med kanske en olycka.
Men efter några timmar vill hon på med blöjan igen. Och ingen av oss känner någon stress. Vi har ju hela sommaren framför oss.
Perfekt tillfälle att avsluta det på. Kanske lagomt till att bebis kommer? Vi får se.
Har du några tips inför potträning?
Just nu kör vi bara pottan framme med en pottbok om Bamse. Vilket har funkat än så länge.
Efter lite solsängshäng åkte vi ut till Flygstaden och handlade mat inför de sista dagarna vi är hemma denna veckan.
Medans Tim svägnde ihop en kebabtårta gjorde jag och Celine en hallonpaj.
Degen kramades ihop ute på trappen.
Så medans ugnen skulle bli varm blev det middag ute på altanen.
Och till efterrätt blev det såklart en hallonpaj med vaniljsås.
Vilket det får bli ikväll också framför Hela Kändis Sverige Bakar. Kollar du?
Vill du ha recept? Super enkelt.
Vi har bara hallon efter smak i en smörad form.
Blandar samman lika mycket mjöl som havregryn och nästan lika mycket socker. (Super sött, super gott, och knäckigt.)
Och lite vaniljsocker gör det alltid bättre.
Sen blandar man bara ner smör, (till 1 dl av varje,) tar jag ca 100 gram smör. Allt efter smak.
In i ugnen, vi körde nog på 175. Tills en gyllene färg.
Hoppas du förstod. Det beror såklart storleken på formen också. Ju mindre smör, ju smuligare.
Jag gillar det smuliga, men det får gärna vara som ovan också. En hårdare yta.
Jag vet att många använder kokos till hallon, det bara måste jag testa.
Dock så gillar inte Tim kokos lika mycket som jag, så det har aldrig blivit av.
Nyaste Jeanne d’Arc Living tidningen. Så mycket sommar, blommor. Bröllop, dukningar, mat.. Åh!
Älskar att drömma mig in i tidningen och sedan kanske få nya idéer och tips.
Nu blev precis tvättmaskinen klar, dags att hänga upp och slänga in en ny. Sen är den tom!!
Och såklart plocka leksaker efter Celine innan lunchen väntar.
/ Kram A♥
Senaste kommentarer